23.9.2018 Samae Koskisen Jousikvartetti

Laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen lähtee syyskuussa Hillitty elämä-konserttikiertueelle yhdessä Helsingin Kaupunginorkesterin ja Radion Sinfoniaorkesterin soittajista koostuvan jousikvartetin kanssa. Yhteistyö sai alkunsa, kun Hauhon Kamarimusiikkifestivaalin johtaja Mikko Ivars ihastui Koskisen musiikkiin nähtyään hänet soolokeikalla. Ivars kokosi lähipiirinsä huippusoittajista kvartetin ja sovittajaksi valittiin jazzmuusikko Petri Krzywacki, jonka herkät sovitukset nostavat Koskisen elämänmakuisten kappaleiden dynamiikan ja draaman uusiin ulottuvuuksiin.

Kokoonpanoon kuuluvat Samae Koskinen (laulu, kitara), Atte Kilpeläinen (alttoviulu, HKO), Anna-Leena Haikola (viulu, HKO), Pisku Ristiluoma (alttoviulu, RSO) ja Mikko Ivars (sello, RSO).

”Hillitty elämä -kiertueen teemana olkoon ihmisyys, ihmeellisyys ja ihmettely. Kiireen ja kilpailun keskelläkin on tärkeää huomata arjen pienet asiat ja pysähtyä niiden äärelle, olla pieni kun siltä tuntuu. Aina ei tarvitse olla general manager tai grillimaisteri, riittää kun on homo sapiens. Itselleen ja toisille” syyskuussa 2017 kuudennen albuminsa Hillitön elämä julkaissut Koskinen pohtii. Samae Koskisen Jousikvartetti konsertoi seuraavasti:

8.9. Riihimäki, Vihreä Talo
15.9. Fiskars, Kuparipaja
19.9. Kangasala, Kangasala-talo
20.9. Helsinki, Kapsäkki
21.9. Hämeenlinna, Verkatehdas
22.9. Turku, Logomo/Teatro
23.9. Kuusankoski, Pato Klubi

Liput ennakossa TaideTupa PikkuSelma ja www.digilippu.fi palvelu.