17.8.2018 Pop ja Rock-hittejä mandoliinilla, viululla ja rummuilla

Aalto – Aarnio – Helander

Pop- ja rock-hittejä mandoliinilla, viululla ja rummuilla

Tule Pato Klubille kokemaan uniikki konserttielämys, jossa kuullaan menneiden vuosikymmenten suurimpia pop- ja rock-hittejä esitettyinä ainutlaatuisella mandoliinin, viulun ja rumpujen muodostamalla kokoonpanolla. Konsertin ohjelmisto koostuu energisistä ja mukaansatempaavista sovituksista legendaaristen yhtyeiden – kuten The Beatlesin, Queenin, Toton, Michael Jacksonin ja Metallican – klassikkokappaleista sekä lisäksi myös vanhemmasta rytmimusiikista tunnettujen jazz-standardien muodossa. Tervetuloa nauttimaan ennenkin kuulluista kappaleista taatusti ennenkuulumattomina sovituksina!

Risto Aalto (mandoliini) on Metropolia Ammattikorkeakoulusta valmistunut kouvolalainen musiikkipedagogi (AMK), muusikko ja multi-instrumentalisti. Risto työskentelee kitaran- ja pianonsoiton opettajana Kouvolan kansalaisopistossa, sekä yksityisenä soitonopettajana opettaen myös mandoliininsoittoa. Lisäksi hän esiintyy aktiivisesti eri kokoonpanoissa sekä sooloartistina.

Tommi Aarnio (rummut) on Riston lankomies ja useissa eri projekteissa mukana oleva luottorumpali, jolta luonnistuvat yhtälailla jazz, country kuin erilaiset pop/rock-tyylitkin. Tommi on entinen kouvolalainen, joka asuu ja opiskelee tällä hetkellä Kotkassa.

Aaro Helander (viulu) on entinen kouvolalainen, nykyinen helsinkiläinen, joka on luonut uraansa kehonpainoharjoittelun ja fysiikkavalmennuksen maailmassa ja palannut vuosien tauon jälkeen musiikin ääreen pop/crossover-kulmalla.

Liput 12/10 €. Etuhinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja Kymijoen Taidepato ry 2018 kannatusjäsenet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s