Yin-joogaa Voimavintillä

Tervetuloa rauhoittumaan ja hakemaan voimaa alkavaan viikkoon maanantai-iltojen Yin Joogasta alkaen 23.9. Joogaharjoituksen jälkeen voit halutessasi jäädä nauttimaan kupin teetä.

Yin Jooga sopii kaikille. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Yin Jooga on kehon herättelyä, jossa asanat ovat pitkäkestoisia ja kohdistuvat niveliin sekä sidekudoskalvoihin. Harjoitus lisää ja ylläpitää liikkuvuutta. Se myös parantaa säännöllisesti tehtynä nivelten terveyttä, rauhoittaa mieltä ja vaikuttaa positiivisesti parasympaattiseen hermostoon.

Jokaisella tunnilla käydään läpi rangan kuusi liikesuuntaa: taaksetaivutus, eteentaivutus, kierrot ja sivutaivutukset (ei välttämättä tässä järjestyksessä). Harjoitus ohjataan sanallisesti, joten saat sen aikana pitää silmiä suljettuina, jolloin voit keskittyä vain käsillä olevaan hetkeen ja oman kehosi tuntemuksiin, jotka ovat Yin Joogassa oleellisempia kuin se, miltä asana näyttää.

Mukaan tarvitset oman joogamaton ja tyynyn sekä viltin tai paksun pyyhkeen. Tyynyä ja vilttiä/pyyhettä käytetään tarvittaessa avuksi asanoihin. Näin voit tuntien välilläkin tehdä harjoitusta helposti myös kotona, koska tarvittavat lisukkeet asanoita varten löytyy sieltä. Jos koet, että haluat kokeilla tehdä harjoituksen ilman lisävarusteita, niin joogamatto riittää.

VoimaVintille mahtuu max 10 ihmistä joogaamaan, joten muistathan ilmoittautua: joogahanna@gmail.com. Hinta: 12 €/10€* kerta tai 5 kertaa 50/40€* (*opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, äitiysvapaalla olevat jne.). (Hinnat sis. alv.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s