18.10.2019 Kraniosakraaliharjoitushoitoja

Perjantaina 18. lokakuuta 2019 klo 10.30 – 17.30 VoimaVintillä Taideruukin kolmannessa kerroksessa.

Opiskelen Upledger Instituutissa kraniosakraaliterapiaa ja takana ovat nyt CS1, CS2 sekä SER1 opinnot. Teen CST hoitoja opiskelijatyönä Imatralla sekä Kuusankoskella. Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi. Hoito sopii vauvasta vaariin, ennaltaehkäisyyn tai jo syntyneisiin kehon vaivoihin tai kiputiloihin, tai tueksi olemassaoleville hoidoille. Huom! Vaikka menetelmä on lapsille turvallinen, en itse ota toistaiseksi vastaan pieniä asiakkaita, sillä lasten hoitamiseen vaadittavaa koulutusta ei (vielä) ole.

CST eli kraniosakraaliterapian kehitti alunperin osteopaatti-lääkäri John E. Upledger vuosien tieteellisten tutkimusten perusteella. Kraniosakraalimenetelmällä tutkitaan sekä ohjataan kehoa kohti hyvinvointia sekä luontaista paranemisprosessia kehon kudoksia kuunnellen. Hyvin lempeällä ja läsnäolevalla kosketuksella vapautetaan kehon jännitteitä kraniosakraalijärjestelmästä. Kraniosakraalijärjestelmä muodostuu aivoja sekä selkäydintä ympäröivistä ja suojaavista kalvoista ja aivo-selkäydinnesteestä.

Hinta 40€/hlö
Laskutan kevytyrittäjänä (Y-tunnus 2986994-9) ja maksun voi suorittaa käteisellä tai sähköpostiin lähetettävällä laskulla.

Rakasta itseäsi ja rakasta kehoasi ❤
T. Marita Nurminen
Varaa aikasi 040 728 7091/ Hannele tai
hannele.jokiranta@voimasulka.fi


TERVETULOA!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s