5.10.2019 Abstraktia Taidetta akryylimaalein

ABSTRAKTIA TAIDETTA AKRYYLIMAALEIN! 🎨

Tervetuloa abstraktin taiteen kurssille lauantaina 5.10. kello 12:30-16:00 Taideruukin tiloihin Toimintavoimahuoneeseen (osoite: Kyminväylä 2, Kuusankoski). Hinta 59 euroa / hlö (sis.alv 24%). Kurssi sopii hyvin noin 10-ikävuodesta eteenpäin eikä vaadi aiempaa kokemusta maalaamisesta, vain avointa kokeilumieltä 💛 Tule vaikka yhdessä lapsesi, puolisosi tai ystäväsi kanssa.

Kurssi sisältää inspiroivan uratarinani pähkinänkuoressa, lyhyen johdatuksen abstraktin taiteen ja akryylimaalien pariin sekä tekniikkaopetusta, jonka aikana saat myös itse kokeilla opettamiani tekniikoita paperille. Tämän jälkeen sinulla on pari tuntia vapaata aikaa maalata itseksesi ja neuvon tarvittaessa. Käytössäsi on runsaasti maalaustarvikkeita ja akryylimaaleja, jokainen saa myös maalata kaksi pienehköä canvastaulua kotiin vietäväksi. Saat mukaasi myös infopaketin, jonka avulla voit jatkaa maalaamista halutessasi. Tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa ❤

Abstraktin taiteen luominen on erittäin rentouttavaa ja vapauttavaa, siinä unohtaa hetkeksi kaiken muun! Tästä tulee hauska päivä, pääset lutraamaan maaleilla ihan vapaasti! Tervetuloa!

HUOM! Sitovat ilmoittautumiset ke 25.9. mennessä messenger-viestillä tai sähköpostilla osoitteeseen riika.nick@elisanet.fi 👏

P.s. Lisäinfoa ja maksutiedot lähetän osallistujille erikseen. Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s