25.1.2020 Taikaklubi

Taikuutta pukinkonttiin!! Tammikuun Taikaklubin liput myynnissä nyt TaideTupa PikkuSelmassa ja digilippu.fi palvelussa!! Hanki omasi ajoissa!

Elmo Huovilan isännöimä Kouvolan Taikaklubi tuo 25.1.2020 Pato Areenalle huipputaikureita hämmästyttämään aikuista yleisöä. Luvassa on ällistyttävää taikuutta, mentalismia ja nauruhermoja kutkuttavaa stand up -komiikkaa.

Illan esiintyjät:

Tom Stone (Ruotsi)
Tom Stone Taikaklubilla!!!
Stone on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista taikureista, joka on esiintynyt ja luennoinut ympäri maailmaa. Hänen kirjansa ”Vortex” ja ”Maelstrom” olivat huikeita myyntimenestyksiä, ja hänen keksintöjään käyttävät myös lukuisat muut alan huippunimet.
Nyt tämä taikuuden elävä legenda on mahdollista nähdä Kouvolassa Pato Areenan lavalla!

Christian Engblom
Suomen maailmalla tunnetuin taikuri Christian Engblom on moninkertaisesti palkittu esiintyjä. Hän oli mukana ”Penn & Teller: Fool Us” -ohjelmassa Yhdysvalloissa ja onnistuikin huijaamaan Penn & Telleriä ainoana suomalaisena. Engblom toimii tällä hetkellä TV-taikuri David Blainen teknisenä neuvonantajana, ja hänellä on takanaan lukuisia kiinnityksiä Hollywoodin Magic Castlessa.

J-P Pirinen
Kouvolan oma poika koomikkotaikuri J-P Pirinen tuo Pato Areenalle vauhdikasta menoa ja taiturimaista taikuutta. Tällä viihteen monitoimimiehellä on takanaan tuhansia keikkoja niin taikurina kuin ilmapallotaiteilijana. Hän on myös tuttu kasvo Suomen stand up -klubeilla.

Tervetuloa nauramaan ja hämmästymään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s