1.11.2020 Sunnuntaiklubilla Mariska

Mariska on Emma-palkittu helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka ensimmäinen räppipitoinen soololevy ”Tarkasta tämä” julkaistiin 2002. Sitä on seurannut kolme soolo- sekä kaksi bändilevyä Mariska & Pahat Sudet -projektin tiimoilta. Oman musiikkinsa lisäksi Mariska tunnetaan yhtenä Suomen menestyneimmistä sanoittajista. Hän on kirjoittanut kappaleita mm. Jenni Vartiaiselle, Anna Puulle, Egotripille ja Jari Sillanpäälle. 

Mariska on voittanut Vuoden kappale-Emman, Tangomarkkinoiden sävellys- ja sanoituskilpailun, Vuoden kotimaisen radiobiisin sekä Vuoden iskelmän.Keikan toteuttamisessa noudatetaan (mahdollisia) syksyn koronaohjeistuksia.

Liput 25/22 €. Etuhinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, Kymijoen Taidepato ry 2020 kannatusjäsenet sekä Kunto-Mekka asiakkaat (voimassa oleva asiakaskortti). Lippuennakko TaideTupa PikkuSelma ja digilippu.fi Ovet ja etkot klo 17.00. Showtime klo 18-19.30

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s