25.10.2020 Jani Uutela

Jari Uutela on laulaja-lauluntekijä, jonka keikat toteutuvat valtaosin mies ja kitara -hengessä. Uutelan musiikissa on kuultavissa vahvasti pop-, rock- ja folk-vaikutteita. Uutela on tullut yleisölle tutuksi Idols ja Talent-formaateissa.

Hän on julkaissut albumit ”Läpikulkumatkalla” (2012) ja ”Henkilökohtaista” (2016). Tämän jälkeen Uutela on keskittynyt single-julkaisuihin. Uutelan uusin single #KESÄ2020 julkaistiin 28.8. kaikissa suoratoistopalveluissa. Kappale eteni välittömästi Spotifyn isoille soittolistoille.

Katso Uutelan musiikkivideoita: Syntax Error: https://www.youtube.com/watch?v=YyPRIwMK9Ac#KESÄ2020https://www.youtube.com/watch?v=voe3AUxtM8I

Liput 18/15 €. Etuhinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, Kymijoen taidepato ry 2020 kannatusjäsenet ja Kunto-Mekka asiakkaat (voimassa oleva asiakaskortti). Ovet ja etkot klo 17.00 ja showtime klo 18-19.30

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s