30.10.2020 Kabaree Go Girls

Kabaree
Go Girls – Unelmista totta

Ensi-ilta Pato Areenalla pe 30.10. klo 19.00
”Jos hymyillään, niin kaikki rakastaa meitä!”

Yhdellätoista naisella on elämänsä paikka, kun kaikkien unelma tanssia isolle yleisölle upeissa, runsaslukuisissa asuissa vuorokauden kuluttua on pian totta ja toteutumassa, mutta kaikki ei ole suinkaan valmista. Roolihenkilöiden sensuellien tanssiaskelien joukkoon ujuttautuvat kepeästi heidän monenlaiset intohimonsa ja oikukkaat ihmissuhteensa, eikä pieniltä paljastuksiltakaan vältytä, mutta ”Nou hätä, nou hätä, nouuu hätä!”

Kenraaliharjoitus etenee, vaikka piinaavia katkoja on yhtä paljon kuin tanssinumeroita: ” Mä olen edessä sitten siinä seuraavassa biisissä!”Go Girls – Unelmista Totta Kabareessa on 11 tanssinume…ei vaan 12….no oli miten oli, paljon on tanssinumeroita Fameistä ja Charlestonista Putting on the Ritziin! Koreografiat ovat pääosin Katja Metson käsialaa. Lavalla nähdään Tanssiryhmä Cougars´n joukoista Suvi Björn-Antila, Kirsi Iiskola, Saana Kaskimaa, Katja Metso, Sirkku Norta, Aulimarjaana Roos, Tuula Solje, Elina Toimela, Nina Vihtonen (viuhka-burleskisoolo), Jaana Vuorio-Palmumaa ja Tarja Wiik. Asut ovat tanssiryhmä Cougars´n omia esiintymisasuja. Käsikirjoituksen on laatinut Taina Maria Savimäki työryhmän yhteisen ideoinnin pohjalta.

Ohjaus: Taina Maria Savimäki
pe 30.10.2020 klo 19 ENSI-ILTA
la 31.10.2020 klo 14 Näytös
(klo 18 lisänäytös)

Liput 15 euroa, netin kautta: https://digilippu.fi/
Yleisöpaikkoja vain 100/ näytös.
Turvallisuusasiat on otettu huomioon.
Varaathan paikkasi ajoissa.
Tervetuloa Kabareen pariin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s