24.10.2020 PatoFest – Olli Herman & Rock and Roll Sensation…

Syksyn 2020 kovimmat Kasarirock- festarit Kouvolassa lauantaina 24.10.!!

Valtava joukko hittejä, joita olet veivannut takatukka kikkaroilla, vyölaukku vyötäröllä ja farkut valkaistuina. Pikkujoulut voi aloittaa vaikka tästä! Illan hitit ilmoille takovat Sampsa Astalan KISS-cover band, Olli Herman & RRS (Rocken Roll Sensation) sekä Julian Rock !! Tapahtumatiedot tarkentuvat piakkoin!

Ovet klo 19.00. Showtime klo 20-23.30. A-oikeudet. K-18.

Ja näitä kuullaan…It’s My Life, Born To Be My Baby, Living On A Prayer, I’ll Be There For You, Bed Of Roses, Runaway, Ain’t Talking ’Bout Love, Jump, Panama, You Really Got Me, Just Like Paradise, I Was Made For Loving You, Highway To Hell, Maniac, Dancing In The Dark, Summer Of 69, Sweet Child O Mine, I Want It All, Up Around The Bend, Poison, Shot In The Dark, Crazy Train, Beds Are Burning ja niin edelleen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s