26.3.2021 Samuli Putro

Samuli Putro levynjulkaisu kiertueelle!! Menestyksekkään Putro 50 -kiertueen juuri päättänyt Samuli Putro liikkuu salaman lailla klubeille ja pelipaikoille alkuvuodesta 2021. Helmikuussa 2021 julkaistavaa uutta albumia juhlistava kiertue alkaa Hailuodosta 26.2.21.

Samainen Hailuoto toimi myös paikkana jossa Putro kirjoitti tulevan, seitsemännen sooloalbuminsa kappaleet.Albumilta on julkaistu kaksi, hyvän vastaanoton saanutta singleä, ”Kesän tyynet hetket” ja tuore ”Sydän hakkaa ahneesti”.”Uusia asioita on tulossa joka rintamalla ja tulevaisuus vaikuttaa tekemisen arvoiselta”, sanoo tummien laulujen tekijänä tunnettu Putro optimistisesti.

Keikka Taideruuki Pato Klubilla perjantaina 26.3.2021
Lippuennakko TaideTupa PikkuSelma ja digilippu.fi
Liput 26,50 €
Ovet ja etkot klo 19.00, showtime klo 20.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s