Pato Klubi | Klubin Vintti

Kuusankosken Taideruukin 2. kerroksessa sijaitseva Pato Klubi on uudenlainen kulttuuriklubi, jonka tiloissa on kuukausittain vaihtuvia näyttelyitä sekä runsaasti erilaisia musiikki- ja teatteritapahtumia.

Tunnelmallisessa tilassa on kiintokalusteina kuormalavoista valmistettuja sohvia sekä paikallisen paperitehtaan sellupaalipöytiä. Tarpeen mukaan lisätään irtotuoleja. Tilaan mahtuu max. 200 henkilöä, mutta n. 120 mahtuu mukavasti istumaan. Klubin esiintymislava 33 m2. Klubin tanssilattia 33 m2. Tilassa toimii itsepalvelukahvila näyttelyiden aukioloaikana.

Tila on myös vuokrattavissa yksityiskäyttöön esim. Yritysten koulutus, seminaari sekä tyky-päiviin. Käytössä on 3m leveä valkokangas sekä salattu wifi-yhteys. Muu varustus tuodaan tullessaan tai tilataan tapahtuskohtaisesti ammattilaisilta. Kysy lisää!

UUTTA!
KLUBIN VINTTI on Taideruukin 3. Kerrokseen avattu takahuone/kurssitila, jossa on siistimpi oleskelualue (kahvinkeitto mahdollisuus) sekä luovempaan toimintaan tarkoitettu, ei niin siisti kurssitila. Kaipaatko tilaa järjestää kädentaito/taidekurssia kiinnostuneille, Klubin Vintillä se onnistuu EDULLISESTI. Ota yhteyttä!

Pato Klubi
Puh. 040 680 6775
info@patoklubi.fi
http://www.patoklubi.fi
www.facebook.com/patoklubi

_DSC6047Patoklubi_1