Pato Klubi | Pato Areena

PATO KLUBILLA AINUTLAATUINEN MILJÖÖ JA TUNNELMA

Kuusankosken Taideruukissa sijaitseva Pato Klubi on lunastanut paikkansa monipuolisena valtakunnallisena kulttuuriklubina, jonka tiloissa järjestetään vaihtuvia näyttelyitä ja viikoittain erilaisia kulttuuritapahtumia. Vanhan tehdasrakennuksen uniikki tunnelma luo puitteet sanoin kuvaamattomille kulttuurikokemuksille – tunnetuimpia niistä lienee valloittava sunnuntaiklubi. Ei siis ihme, että Suomen merkittävimmät artistit mielivät keikalle juuri Pato Klubille.

Lämminhenkisen Pato Klubin puolella, satojen ihmisten tilaisuuksiin soveltuvalla Pato Areenalla sekä esimerkiksi etko- ja VIP-tilaisuuksiin sopivalla Klubin Vintillä on järjestetty niin seminaareja, yritystilaisuuksia, muotinäytöksiä, viinimessut, olutfestarit, levymessut, joulumarkkinat, häitä, pikkujouluja kuin tyhy-päiviäkin. Tilat muuntuvat moneksi, ja ammattitaitoinen sekä joustava tuotantotiimi takaa tilaisuuden käytännön järjestelyjen sujuvuuden. Livestriimaus mahdollistaa jopa valtakunnalliset ja kansainväliset toteutukset.

Pato Klubi, Pato Areena sekä Klubin Vintti ovat vuokrattavissa erilaisiin tapahtumiin joko yhdessä tai erikseen. Tapahtumiin on mahdollista saada erikseen sovittaessa äänentoisto- ja valotekniikka sekä catering-palvelut (a-oikeudet).

Tutustu tiloihin ja tarjontaan www.patoklubi.fi

Pato Klubi
Puh. 040 680 6775
info@patoklubi.fi
http://www.patoklubi.fi
www.facebook.com/patoklubi

_DSC6047
Patoklubi_1