Taideruukki kutsuu vierailulle!

Taideruukki toivottaa kaikki vierailijat viihtymään väljästi tiloihinsa. Tarjolla on käsidesiä jokaisella ovella jota toivomme vierailijoiden käyttävän.

Etupihan julkisivu on saanut virallisen pääoven, jota kautta kulku onnistuu nykyään sisäpihan yrityksiin sekä kahvilaan ja 2.kerrokseen. Lisäksi samasta ovesta pääsee kahvilan vieressä olevaan hissiin, joka vie ylempiin kerroksiin. Myös kaikki punaiset ovet kutsuvat astumaan sisään, silloin kun Taideruukki on avoinna.
Talo on edelleen sokkeloinen, mikä kuuluu vanhan rakennuksen luonteeseen. Kurkkaa kuitenkin rohkeasti jokaisen kulman taa ja kaikkiin kerroksiin talossa, sillä paikalla saattaa olla kädentaitajia, joiden tiloihin voit vapaasti tutustua ovien auki ollessa.

NAHDÄÄN TAIDERUUKILLA, TERVETULOA!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s